Dagbog V-kuldet

18.09.11 I dag fødte Hadassa 3 hanner og 5 tæver. Fødslen gik godt, uden nogen problemer.
1. uge Den første uge er bare gået med at spise og sove :0)
2. uge Nu er der kommet lidt mere liv i kurven, ofte får de sig møffet over kanten og ud på gulvet, så Hadassa og jeg har travlt med at få dem inden bords igen. Jeg har brugt meget tid med at løfte dem op og de har lugtet til mine hænder, så når de nu lugter til hænderne, kommer der liv i dem. Nu venter vi bare på, at de begynder at åbne deres små øjne :0)
3. uge De er nu i gang med fast føde, i form af kattemad på dåse. Der bliver stille og roligt mere og mere liv i de små vuffer.
4. uge De får nu hvalpe tørfoder, som de guffer lystigt i sig, med deres nu små sylespidse tænder. Begynder nu at undersøge verden lidt længere væk. Er helt på det rene med, at når de hører min kalde stemme, så er der mad :0) man er vel en malinois :0)))) fylder efterhånden ret godt i hvalpekurven.
5. uge Når det ikke lige står ned i stænger, får de lov til at gå uden for døren. De er nu begyndt at lege, både med ting og hinanden. Vil gerne bide i mig. Når jeg vasker gulvet og det gør jeg tit :0))) sidder der for det meste 8 hvalpe på gulvkluden.
20.10.01 Nu er de rigtig i gang med at udforske verden udenfor.